solucions transversals per a negocis locals

Som un equip de professionals independents multidisciplinaris i experts en diferents àrees de gestió de l’empresa o activitat econòmica que hem unit il·lusions.

equip somhi

Donem suport a autònoms, empreses, entitats, institucions, ajuntaments i associacions perquè puguin complir el seu propòsit empresarial.

Tots nosaltres treballem pel propòsit d’afavorir i potenciar el reequilibri econòmic i aconseguir un model de desenvolupament empresarial més just.

El nostre grup el formem professionals multidisciplinaris, des d’economistes, advocats, gestors, experts en màrqueting i en comunicació, dissenyadors, i creadors audiovisuals. En cada projecte participem una selecció del nostre equip segons les necessitats detectades inicialment.

Junts, som capaços de facilitar una anàlisi global i actual de qualsevol activitat econòmica i proposar estratègies i accions per assolir els reptes detectats.

Griselda Prat

Griselda Prat
Vendes, retail i expansió

Coaching executiva experta en optimització de negocis amb més de 20 anys d'experiència com a consultora i liderant projectes de forma executiva.

Com a experta en projectes de restauració, retail i serveis destaca el seu lideratge d'equips de vendes en multinacionals de serveis (com banca i assegurances), la formació, el mentoring i la creació de plans de carrera. També ha dirigit projectes de franquícies i comerç associat.

Imparteix formació de franquícies, vendes i retai com a Professora col·laboradora a l'Escola Universitaria de Comerç i Distribució. ESCODI.

Mariona Huguet

Mariona Huguet
Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa

Especialista en comunicació empresarial i responsabilitat social empresarial (RSE), té 20 anys d’experiència com a consultora i tècnica en comunicació institucional.

És experta en establir estratègies i executar plans d’acció per a petites i grans corporacions. Incorpora la RSC en tots els seus plantejaments comunicatius, entenent-la com a eina de gestió empresarial transversal.

Ha treballat per empreses i institucions dels sectors de la distribució, agroalimentari, formació i sanitari.

Nuria Beltran

Núria Beltran
Experta en el sector comerç

Núria Beltran és economista especialitzada en el sector del comerç. Ha realitzat diversos estudis econòmics, d'hàbits del consumidor, així com treballs de desenvolupament de les associacions de comerciants i formació pel sector.

Va posar en marxa la primera carrera universitària de tot l'estat espanyol especialitzada en Direcció de Comerç i Distribució. Durant 20 anys, ha dirigit l’escola universitària de comerç, ESCODI, des d’on ha dissenyat formació per a associacions, empreses i professionals del comerç.

Carles Garcia

Carlos García
Fiscalitat i Comptabilitat

Consultor d’empreses, expert en fiscalitat i comptabilitat, amb més de 10 anys d’experiència assessorant empreses, autònoms i emprenedors

Habituat a col·laborar dia a dia amb joves emprenedors sense experiència. Assessora a empresaris en la millora de la gestió davant dificultats financeres i necessitats de tresoreria. Ha desenvolupat plans d’empresa en diversos àmbits i disposa de les eines i coneixements per la gestió de projectes, el control de seguiment i la concreció d’objectius.

Sonia Hernández

Sonia Hernández
Advocada

Advocada en exercici i membre de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Nascuda a Tarragona, és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Estudis Avançats en Dret Públic i Administració per la mateixa universitat (itinerari professional).

Compta amb més de 5 anys d’experiència en l’àmbit de l’assessoria legal, treballant tant amb empreses com amb particulars en matèria de Dret Administratiu, Civil i contractes.

Col·labora activament en l’elaboració de diverses obres doctrinals sobre execució hipotecària i dret processal civil.

Carla Zollinger

Carla Zollinger
Dra. Arquitecta i Urbanista

Ha estat docent en universitats com UFBA, UNIFACS, Ruy Barbosa i Directora de la Faculdade de Arquitetura Ruy Barbosa/ DeVry Widen a Salvador de Badia.

En la recerca i docència, actua en els camps d'Història, Teoria i Crítica de l'Arquitectura, Projecte Arquitectònic i Urbanisme, Habitar, Ciutat i Espais públics.

Ve desenvolupant l'activitat de Curadora en exposicions, entre les quals Tempos Vius de uma Arquitetura - Centenário de Lina Bo Bardi (Museu d'Art Moderna dóna Bahia), AMARALINA: Lina Bo Bardi na Bahia (Fundação Gregorio de Mattos/*MAMB/*UFBA) e Gregorios (FGM)

Sonia Gómez Petit
Marketing Digital

Consultora de màrqueting digital per a professionals del sector artesà i comerç amb experiència en establir estratègies, aplicar-les i analitzar-ne el resultat.

Ajuda a professionals i empreses a desenvolupar la seva estratègia de Màrqueting Digital per assolir els objectius del negoci mitjançant serveis, de mentoring.

Montse Roldós

Montse Roldós
Imatge Gràfica i Disseny web

Experta en orientar a les petites empreses i professionals a posar imatges a les seves idees. A identificar el projecte amb una determinada imatge gràfica, més personal, reconeixible, càlida i propera. Per la meva trajectòria com a pintora, les webs que dissenyo són creatives, singulars i artístiques.

Cristina Herrera
Productora de cinema

Forma part d´un equip jove i creatiu amb l´ objectiu produir un tipus de publicitat cinematogràfica que el públic vulgui veure.

Utilitzant els recursos que aporta el cinema i sostraient el màxim profit, vol canviar la manera en la qual el públic veu la publicitat per a convertir-la en un contingut emotiu, que expliqui històries i que, sobretot, el públic vulgui veure i compartir.

Altres professionals col.laboradors